Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Transport i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Åpen anbudskonkurranse for kjøp av høytrykksspyling og tømming av sandfangkummer

Omsorgsbygg ønsker å inngå en rammeavtale for kjøp av høytrykksspyling og tømming av sandfangkummer m. m. på våre eiendommer ved behov.
Oppgaver innebærer blant andre:
- høytrykksspyling av avløpsrør o. l.
- tv-inspeksjon
- tømming/suging av sandfangkummer
Det anslås at omfanget vil ligge rundt 1 mill. nok per år.
Omsorgsbygg Oslo KFs eiendomsmasse består bl. a. Av sykehjem og døgninstitusjoner som krever til enhver tid at driften er i gang. Dette krever igjen at vi må utkalle våre leverandører til å utføre hasteoppgaver, eventuelt sikring av bygget.
Leverandøren plikter å ha en døgnvaktsordning som sikrer en utrykningstid på maksimalt 2 timer ved hasteoppgaver. Tett kloakk og tette sandfangkummer, og lignende, regnes som hasteoppgaver.
Det forutsettes at tilbudsgiver kan bistå Omsorgsbygg med kostnadsberegninger, teknisk bistand, enkle skisser m. v. For plan-/og budsjettarbeid.
Ved gjennomføring av vedlikeholdsarbeider og lignende kan det være aktuelt åla en av de utførende påta seg oppgaven med koordinering. Leverandørene forplikter seg til å forestå koordinering der hvor Oppdragsgiver ønsker å tiltransportere avtaler gjort innenfor andre fag som leverandørene ikke selv kan utføre. Det medfører at leverandøren må påta seg ansvaret i utførelsesfasen og for overlevering, herunder egenkontroll for utført arbeide.
For mer informasjon, vises det til konkurransegrunnlaget med vedlegg som hentes fra Oslo Kommunes anskaffelsesportal - #URL0#
Det anslås at omfanget vil ligge rundt 1 mill. nok per år.
Anbud id:
180028
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 20. Januar 2012

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud