Entreprenør, Kulde & varme, Maskinentreprenør, Rørlegger, Vann & avløp, Ventilasjon i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1805 Siste år
523 Siste 3 mnd
186 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ålgård nye kirke - Sanitærarbeid, varme og varmepumpe

Registrert Dato: Tirsdag 21. Mai 2013

Ålgård nye kirke
Det er planlagt en ny og moderne kirke på Ålgård. Kirkebygget utgjør to etasjer på til sammen 1550 m2 og er planlagt som signalbygg i sentrum og skal romme mangfoldige aktiviteter.
Menigheten jobber derfor med en mulig utvidelse av sokkeletasjen med ca. 400 m2 til bruk for barn og ungdomsaktivitet. I dag er det bestilt tett råbygg, og det skal gis opsjonspriser på framtidig innretning av utvidelse.
Tomtesituasjon: Kirken skal bygges på en tomt like ved den gamle kirken i Ålgård sentrum. Tomten ligger inntil kirkegården.
Gravearbeidene planlegges å starte sommeren 2013 med ferdigstillelse av kirkebygget i løp 2014.
Norconsult er engasjert som byggeleder. Arbeidene forutsettes gjennomført med byggherrestyrte entrepriser.
Antatt entreprisedeling(dvs. ca. 15 entreprise):
1. Grunnarbeider
2. Utendørsanlegg
3. Betong og stålarbeider
4. Limtrearbeider (inkl. prefab leverandør prosjektering)
5. Tømmerarbeider, fasade /overlys, blikkenslagerarbeider, innvendige flisearbeider
6. Taktekkingsarbeider
7. Malerarbeid og golv-/vegg-belegg
8. Sanitærarbeider, vannbåren varme / varmepumpe
9. Ventilasjonsarbeider
10. El-arbeid ?sterkstrøm, belysning, el-arbeider ? svakstrøm
11. Automatisering, SD-anlegg
12. Lyd-anlegg
13. Scenelysanlegg
14. Møbler i kirkerommet
15. Heis
Sanitærarbeider, vannbåren varme / varmepumpe:
Denne entreprisen omfatter røranlegg ved Ålgård nye Kirke. Det skal leveres og monteres et komplett varme- sanitær- og sprinkleranlegg ifølge denne beskrivelsen og vedlagte tegninger. Beskrivelsen omfatter også utvendige vann og avløpsledninger.
Omfang - Byggetrinn 1 Kirkebygg
Bygget skal varmes opp med luft-til-vann-varmepumpe. Denne skal forsyne radiatoranlegg, berederanlegg for varmt tappevann og vannbåret varmebatteri i ventilasjonsanlegg.
Det skal også benyttes elektrisk gulvvarme utvalgte rom, og kirkerommet skal utstyres med gass-strålepanel for hurtig oppvarming. Elektriske varmekabler inngår ikke i denne entreprise. Gass-strålepanel i kirkerom skal detaljprosjekteres av entreprenør.
Det skal etableres sprinkleranlegg for våtsprinkling av hele kirkebygget. Teknisk rom i underetasje benyttes til ventilasjonsaggregat, sprinklersentral og og varmesentral.
Det skal etableres komplett sanitæranlegg i kirken. Med få unntak er toaletter lokalisert i underetasje. Her finner man også kafekjøkken. I 1. etasje finner man noen toalettrom, bøttekott med utslagsvask og tekjøkken.
Det skal etableres system for produksjon av varmt forbruksvann. Systemet skal være sirkulasjonsbasert, for minimering av ventetid på vann.
I forbindelse med nytt kantinekjøkken skal det etableres fettutskiller med automatisk varsling om tømming. I teknisk rom i underetasje skal det etableres pumpe i sump for håndtering av eventuelle lekkasjer.
En del av utendørs vann og avløp er medtatt i denne entreprise. Det skal etableres ledninger for vann og avløp frem til nye kummer på tomten (medtatt i grunnentreprise).
Omfang - Byggetrinn 2 Utvidelse
Byggetrinn 2 omfatter innredning av utvidelsedel av underetasjen. Arbeidene består i etablering av sprinkleranlegg, brannslanger, radiatorer for romoppvarming samt vann frem til tekjøkken.
Byggetrinn 2 prises som en opsjon.