Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2634 Siste år
2072 Siste 3 mnd
80 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Åpen anbudskonkurranse Digital løsning for trygghetsteknologi i hjemmet

Registrert Dato: Onsdag 27. Desember 2017

Halden kommune er i behov av å bytte ut eksisterende løsning for trygghetsteknologi i hjemmet. Løsningen som her etterspørres er en ny, fremtidsrettet løsning på digital plattform. Halden kommune er kontinuerlig på jakt etter å finne løsninger, rutiner og teknologi som bidrar til stabilitet, trygghet og sikkerhet for brukere og ansatte. For at våre kompetente medarbeidere skal bruke sin tid og kompetanse i størst mulig grad sammen med brukerne, trenger vi at teknologiske løsninger benyttes til relevante oppgaver/funksjoner, er enkle i bruk, har optimal stabilitet med lav risiko for feil og bidrar til effektivitet.
Formålet er å anskaffe digital løsning som bidrar til å effektivisere og forbedre de offentlige tjenestene, styrke samhandling mellom involverte interessenter, selvstendiggjøre brukerne og bidra til økt trygghets og mestringsfølelse. Løsningen(e) vil være en viktig del av kommunens velferdsteknologi og den vil være en naturlig og integrert del av pleie- og omsorgstjenesten, herunder arbeidet med hverdagsrehabilitering i kommunen.
Løsningen som anskaffes skal spille sammen (være interoperatibel), og må kunne kommunisere med felles plattform for velferdsteknologi.
Det er anskaffet en felles plattform for velferdsteknologi som enhetene i denne konkurransen må kunne kommunisere med. Plattformen Halden kommune har valgt er fra eSmart system, og bygger på Microsoft Azure. Plattformen driftes som en skytjeneste. Løsningen leveres som en Software as a Service (SaaS) tjeneste.


Referansenummer:  2017/6594

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift