Regnskap i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

33 Siste år
9 Siste 3 mnd
2 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Åpen anbudskonkurranse - faglig bistand innen regnskap og styring - DFØ

Registrert Dato: Tirsdag 15. Januar 2013

Direktoratet for økonomistyring (DFØ) er statens ekspertorgan for økonomi- og virksomhetsstyring i staten. Direktoratets overordnede mål er å legge til rette for hensiktsmessige fellesløsninger i staten og god styring i de enkelte statlige virksomheter. Direktoratet skal bidra til effektiv ressursbruk i staten gjennom forvaltningen av regelverket og gjennom kompetansetiltak, rådgivning og utvikling av metoder og verktøy. DFØ leverer lønns- og regnskapstjenester til henholdsvis 75 og 60 prosent av statlige virksomheter. DFØ har ansvaret for statsregnskapet og statens konsernkontoordning. Det er om lag 370 ansatte i DFØ, fordelt på en sentralenhet i Oslo og syv kontorsteder, Drammen, Hamar, Kristiansand, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Vadsø.
For ytterligere informasjon om DFØ og vår organisasjon vises det til *** Linken er fjernet *** />Direktoratet for økonomistyring (DFØ) gjennomfører en åpen anbudskonkurranse med sikte på å dekke vårt behov for regnskapsfaglig bistand i tre utviklingsprosjekter i Regnskapsavdelingen (RA). Avtalens varighet vil være på inntil to år.
Det er ønskelig at tilbyder kan bistå innen følgende:
Bistand innen regnskapsfaglig støtte:
Oppgave
? Utvikling og dokumentasjon av standard rapportpakker, både for virksomheter som fører regnskap etter SRS og kontantprinsippet.
? Bidra i utvikling av rapporter/ løsninger iht. endringer i rapportering til statsregnskapet fra 01.01.2014
? Bidra i utvikling av veileder knyttet til regnskapsanalyse av årsregnskap.
? Bidra i utvikling av opplæringsmateriell og kurs innen anvendelse av rapporter i virksomhetsstyring.
? Bidra faglig i utvikling av test-/kursbase, opplæringsmateriell, og ferdigstillelse av en veileder som skal vise sammenhengen mellom SRS og kontant på forskjellige områder.
? Bidra faglig i utredning knyttet til videreutvikling av konteringsstreng.
Anslagsvis 2.000-2.300 timer med en tilleggsopsjon på ca. 800 timer ekstra i 2013. Opsjon på anslagsvis 1.400-1.600 timer i 2014 med en tilleggsopsjon på ca. 700 timer i 2014.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere