Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Transport, Vann & avløp i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4433 Siste år
1210 Siste 3 mnd
334 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Åpen anbudskonkurranse for kjøp av høytrykksspyling og tømming av sandfangkummer

Registrert Dato: Fredag 20. Januar 2012

Omsorgsbygg ønsker å inngå en rammeavtale for kjøp av høytrykksspyling og tømming av sandfangkummer m.m. på våre eiendommer ved behov.
Oppgaver innebærer blant andre:
- Høytrykksspyling av avløpsrør o.l.
- TV-inspeksjon
- Tømming/suging av sandfangkummer
Det anslås at omfanget vil ligge rundt 1 mill. NOK per år.
Omsorgsbygg Oslo KFs eiendomsmasse består bl. a. av sykehjem og døgninstitusjoner som krever til enhver tid at driften er i gang. Dette krever igjen at vi må utkalle våre leverandører til å utføre hasteoppgaver, eventuelt sikring av bygget.
Leverandøren plikter å ha en døgnvaktsordning som sikrer en utrykningstid på maksimalt 2 timer ved hasteoppgaver. Tett kloakk og tette sandfangkummer, og lignende, regnes som hasteoppgaver.
Det forutsettes at tilbudsgiver kan bistå Omsorgsbygg med kostnadsberegninger, teknisk bistand, enkle skisser m.v. for plan-/og budsjettarbeid.
Ved gjennomføring av vedlikeholdsarbeider og lignende kan det være aktuelt åla en av de utførende påta seg oppgaven med koordinering. Leverandørene forplikter seg til å forestå koordinering der hvor Oppdragsgiver ønsker å tiltransportere avtaler gjort innenfor andre fag som leverandørene ikke selv kan utføre. Det medfører at leverandøren må påta seg ansvaret i utførelsesfasen og for overlevering, herunder egenkontroll for utført arbeide.
For mer informasjon, vises det til konkurransegrunnlaget med vedlegg som hentes fra Oslo Kommunes anskaffelsesportal - *** Linken er fjernet *** />Det anslås at omfanget vil ligge rundt 1 mill. NOK per år.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere