Entreprenør, Glassarbeider, Snekker i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1229 Siste år
384 Siste 3 mnd
107 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Åpen anbudskonkurranse for levering av glassarbeider og glassmateriell

Registrert Dato: Tirsdag 10. April 2012

Gjennom denne konkurransen ønsker Oppdragsgiver å inngå rammeavtale om levering av glass og glassarbeider til kommunale bygg og boliger, herunder skoler, barnehager, bo- og aktivitetssenter, syke og aldershjem, svømme- og idrettshaller, leiligheter, kontorbygg, kulturhus, kommunale utleieboliger, helsestasjoner m. fl. Avtalen gjelder utskiftning og reparasjon av eksisterende glass. Prosjekter og nybygg faller således utenfor kontrakten. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å kunne ta reparasjoner/utskiftninger med verdi over kr. 100 000 eks. mva. ut på egne konkurranser.
I konkurransen åpnes det for at tilbyder kan gi tilbud per kommune. Kontrakt kan således tildeles en felles leverandør for alle fire kommunene såfremt tilbudet som er økonomisk mest fordelaktige kommer fra den samme tilbyderen. Det kan også inngås separate kontrakter for den enkelte kommune.
Det antas at rammeavtalen har en årlig verdi på ca 1,8 millioner NOK. Beløpet er veiledende og oppgitt ekskl. mva. og basert på historiske tall. Beløpet skal ikke medføre noen forpliktelser for oppdragsgiver eller rettigheter for tilbyder. Det tas forbehold om endringer i volum som følge av endrede økonomiske rammevilkår og kommunal aktivitet. Stipulert samlet kontraktsverdi inklusive opsjon vil beløpe seg til ca. 7,2 millioner kroner eks. mva.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere