Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

567 Siste år
122 Siste 3 mnd
38 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Åpen anbudskonkurranse - kjøp av konsulenttjenester intern kontroll, Direkoratet for økonomistyring

Registrert Dato: Tirsdag 06. Mars 2012

Senter for statlig økonomistyring ble etablert 1. januar 2004, som et forvaltningsorgan underlagt Finansdepartementet. Virksomheten endret til navn til Direktoratet for økonomistyring (DFØ) 14. november 2011. DFØ har som oppgave å styrke den statlige økonomistyringen og forbedre ressursutnyttelsen på området.
DFØ er en rådgiver for sentrale myndigheter innen statlig økonomistyring, og utfører forvaltningsoppgaver for alle statlige virksomheter. Hovedoppgavene til DFØ er å forvalte og formidle kunnskap om etterlevelse av økonomiregelverket i staten, å forvalte konsernsystemene for statsregnskapet og statens konsernkontoordning og levere økonomitjenester, herunder lønn- og regnskapstjenester, til om lag 70 prosent av de statlige virksomhetene. DFØ har også som oppgave å gjennomføre analyser og utredninger som skal danne grunnlag for å utvikle statlig styring.
DFØ er i tillegg til Forvaltnings- og analyseavdelingen (som dette oppdraget er knyttet til), organisert i følgende avdelinger: Regnskapsavdeling, Lønnsavdeling, IT-avdelingen og Stabsavdelingen. Til sammen har DFØ om lag 370 ansatte.
Direktoratet for økonomistyring (DFØ) gjennomfører en åpen anbudskonkurranse med sikte på å inngå avtale om kjøp av konsulenttjenester i forbindelse med utarbeidelse av veileder om internkontroll i statlige virksomheter. Oppdraget går ut på å kartlegge og vurdere relevant litteratur og god praksis vedrørende internkontroll. Det skal gjennomføres intervjuer med noen utvalgte virksomheter som en del av dette arbeidet. Resultatet av kartleggingen og vurderingen skal oppsummeres i en skriftlig dokumentasjon.
Maksimum kr. 700 000

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere