Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

589 Siste år
144 Siste 3 mnd
42 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Åpen anbudskonkurranse - kjøp av konsulenttjenester

Registrert Dato: Onsdag 08. Februar 2012

Senter for statlig økonomistyring ble etablert 1. januar 2004, som et forvaltningsorgan underlagt Finansdepartementet. Virksomheten endret til navn til Direktoratet for økonomistyring (DFØ) 14. november 2011. DFØ har som oppgave å styrke den statlige økonomistyringen og forbedre ressursutnyttelsen på området.
DFØ er en rådgiver for sentrale myndigheter innen statlig økonomistyring, og utfører forvaltningsoppgaver for alle statlige virksomheter. Hovedoppgavene til DFØ er å forvalte og formidle kunnskap om etterlevelse av økonomiregelverket i staten, å forvalte konsernsystemene for statsregnskapet og statens konsernkontoordning og levere økonomitjenester, herunder lønn- og regnskapstjenester, til om lag 70 prosent av de statlige virksomhetene. DFØ har også som oppgave å gjennomføre analyser og utredninger som skal danne grunnlag for å utvikle statlig styring.
DFØ er i tillegg til Forvaltnings- og analyseavdelingen (som dette oppdraget er knyttet til), organisert i følgende avdelinger: Regnskapsavdeling, Lønnsavdeling, IT-avdelingen og Stabsavdelingen. Til sammen har DFØ om lag 370 ansatte.
Anskaffelsen skal dekke DFØ sitt behov for kjøp av konsulenttjenester i forbindelse med utarbeidelse av et dokument med oversikt over krav til økonomisystemer i staten. Avtalen skal gjelde fra kontraktinngåelse og til oppdraget er utført.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Konsulenttjenester, Regnskapstjenester

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 27. Februar 2012