Rengjøring i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

714 Siste år
165 Siste 3 mnd
46 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Åpen anbudskonkurranse - kjøp av renholdstjenester, senter for statlig økonomistyring

Registrert Dato: Mandag 09. Mai 2011

Senter for statlig økonomistyring (SSØ) er et forvaltningsorgan underlagt Finansdepartementet. SSØ har som oppgave å styrke den statlige økonomistyringen og forbedre ressursutnyttelsen på området. SSØ er en rådgiver for sentrale myndigheter innen statlig økonomistyring og utfører forvaltningsoppgaver for alle statlige virksomheter. I tillegg leverer SSØ lønns- og regnskapstjenester til om lag 70 prosent av de statlige virksomhetene. SSØ har i dag om lag 370 ansatte fordelt på 6 kontorsteder og en sentralenhet i Oslo.
For mer informasjon om SSØ, vises til våre nettsider *** Linken er fjernet *** /> Sentralenheten for SSØ ønsker tilbud på levering av renholdstjenester for våre kontorlokaler i Paleet, Karl Johans gate 37B og 41B i henholdsvis 4, 5 og 6 etasje. SSØ skal overta lokalene 1. november 2011 med innflytting 11. november 2011. Samlet lokalareal er netto 3475 kvm.
Levering av renholdstjenester omfatter regelmessig renhold og opsjon på kjøp av innvending vinduspuss og sanitærartikler.
Arealene som skal rengjøres regelmessig er: kontorer, kontorlandskap, korridorer, stillerom, møterom, kursrom, resepsjonsområde, fellesarealer, kopirom, rekvisitarom, toaletter, bøttekott og arkivrom.
Levering av renholdstjenester skal bygge på Norsk standard NS - INSTA 800.
Det bes videre om tilbud på sanitærartikler som toalettpapir, tørkepapir, såpe, luftrens mv.
Avtalen gjelder for 2 år med opsjon for SSØ å forlenge avtalen med 1 år av gangen, maksimalt 2 ganger.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere