Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

569 Siste år
124 Siste 3 mnd
35 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Åpen anbudskonkurranse - konsulenttjenester - innføringsstøtte, senter for statlig økonomistyring

Registrert Dato: Mandag 21. Mars 2011

Senter for statlig økonomistyring (SSØ) er et forvaltningsorgan underlagt Finansdepartementet. SSØ har som oppgave å styrke den statlige økonomistyringen og forbedre ressursutnyttelsen på området.
SSØ er rådgiver for sentrale myndigheter innen statlig økonomistyring og utfører forvaltningsoppgaver for alle statlige virksomheter. Hovedoppgavene til SSØ er å forvalte og formidle kunnskap om etterlevelse av økonomiregelverket i staten, forvalte konsernsystemene for statsregnskapet og statens konsernkontoordning og levere lønns- og regnskapstjenester til statlige virksomheter. SSØ har som oppgave å gjennomføre analyser og utredninger som skal danne grunnlag for å utvikle statlig styring.
Finansdepartementet og SSØ har over lengre tid arbeidet med å utvikle standard kontoplan og statlige regnskapsstandarder for periodiserte virksomhetsregnskaper og bruk av denne regnskapsinformasjonen i styringen av statlige virksomheter.
SSØ har behov for konsulenttjeneste innen innføringsmetodikk. Konsulenten skal delta i arbeidet med å videreutvikle innførinsgmetodikken for virksomheter som skal ta i bruk ny kontoplan og nye statlige regnskapsprinsipper (periodisert regnskap). Vedkommende vil kunne få prosjektlederansvar for enkelte virksomheter eller samling av virksomheter i forbindelse med innføring av ny kontoplan og nye regnskapsprinsipper.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Regnskap, Regnskapstjenester

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 06. Mai 2011