Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

584 Siste år
139 Siste 3 mnd
40 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Åpen anbudskonkurranse - Rammeavtaler konsulenttjenester, Direktoratet for økonomistyring

Registrert Dato: Tirsdag 17. Januar 2012

DFØ het tidligere Senter for statlig økonomistyring (SSØ), men byttet navn 14. november 2011 til Direktoratet for økonomistyring. DFØ har som oppgave å styrke den statlige økonomistyringen og forbedre ressursutnyttelsen på området.
DFØ har systemløsningen til SAP ERP 6.0 med tilhørende portal, NW 7.0, i 5 ulike system, og Solution Manager. DFØ har omtrent 170 statlige virksomheter som er fordelt i 14 klienter, og har ca. 60.000 portalbrukere. På DFØs systemløsning lønnes ca. 70.000 fast statlige ansatte og leveres ca.155.000 lønns- og trekkoppgaver pr. år
Tjenesten består i å skaffe kvalifiserte konsulenter for kortere eller lengre oppdrag knyttet til oppgaver med varierende kompleksitet og omfang. Det stilles særlige krav til kjennskap og kompetanse til SAP lønnssystem. Bistandsområde for DFØs lønns- og personalløsning deles inn i tre områder: i) prosjektledelse, ii) videreutvikling DFØs lønns- og personalløsning og iii) løpende forvaltning av DFØs lønns- og personalløsning. Antall leverandører begrenses til inntil fem leverandører på hvert område.
DFØ vil gjennom denne konkurransen etterspørre kompetanse knyttet til tre områder. Hvert enkelt område er gjenstand for konkurranse. Leverandører kan derfor velge å levere tilbud som dekker ett eller flere områder.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Leverandører, Prosjektledelse, Varierende

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 29. Februar 2012