Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Catering i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Åpen tilbudskonkurranse - Kantinedrift ved Trondheimsporten og Falkenborgveien 28 - Med delkontrakter

Oppføring av to nye næringsbygg i Trondheim har ført til behov for anskaffelse av tilhørende kantinevirksomhet. De to byggeprosjektene er Trondheimsporten og Falkenborgveien 28. Trondheimsporten har et brutto bygningsareal på ca. 32 000 kvm og ferdigstilles siste kvartal 2017. Falkenborgveien 28 er på ca. 7000 kvm, og ferdigstilles første kvartal 2018.
Tidligst oppstart ved de to lokasjonene er 1. 2. 2018, med mulighet for senere tiltredelse. Tidspunkt for oppstart avhenger av byggeprosjektenes fremdrift. Endelig dato avtales med valgt leverandør i henhold til når leietakerne faktisk flytter inn.
Leietakere ved Trondheimsporten er Trondheim voksenopplæringssenter (tidl. evo - Enhet for voksenopplæring), nav Lerkendal, Lerkendal Helse- og velferdskontor, inn, tolketjenesten, flyktninghelseteamet, ergoterapitjenesten, enhet for psykisk helse og rus. Trondheim voksenopplæringssenter er byens største skole med ca 1500 elever og 250 ansatte. Totalt vil Trondheimsporten ha ca 2300 brukere. Basert på kundegrunnlaget er det nærliggende å anta at brukerne vil ha ulik tilstedeværelse. Elvene ved Trondheim voksenopplæringssenter vil ut i fra egen timeplan komme og gå til ulike tidspunkt.
Falkenborgveien 28 vil huse Falkenborg helse- og velferdskontor, nav Falkenborg, barne- og familietjenesten Østbyen, samt en helsestasjon. Kundegrunnlaget for Falkenborgveien 28 er på omtrent 350 personer, i tillegg kommer besøkende ved helsestasjonen.
Mer informasjon om anskaffelsens formål og omfang er tatt inn i vedlegg 1 - Kravspesifikasjon. For kantinens størrelse og kjøkkenfasiliteter se vedlegg 3-6.
Anbud id:
485468
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Torsdag 7. September 2017

Lignende oppdrag i Trøndelag

1 anbud