Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Snekker, Stålarbeider, Steinlegger, Vann & avløp i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3028 Siste år
1132 Siste 3 mnd
274 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Åpning av storånå

Registrert Dato: Onsdag 24. Juni 2009

Storånå, som idag går i kulvert gjennom Sandnes sentrum, skal åpnes og opparbeides som åpen kanal integrert i framtidig gatesituasjon ved nye Vågen Videregående Skole.
Prosjektområdet omfatter uteområdet for Vågen Videregående Skole, tilgrensende fortau i Holbergsgate og Havnegaten, fortaus- og kjøreareal i Ole Bullsgate og kanalens sideareal. I alt 8700m2, hvorav den nye kanalens vannspeil utgjør 1200m2.
Entreprisen omfatter riving av betong kulvertkonstruksjon (165meters lengde), grunn- og fundamentarbeider med peling, spunting i elv, betongfundamenter for kanalkanter, trappearrangement og ny gangbro, masseutskifting med oppfylling av lettmasser, levering og montering av granitt i kanalkantmurer og trappetrinn, ulike granitt sitteelementer, fortaus- plass- og gateopparbeidelse med granittkantstein, asfalt, tegl og granittplater, plantearbeider med gatetrær og bysker i plantearrangement, utendørs va med nye sandfangskummer og drensrenner, diverse gatemøblering, rekkverk og ny gangbro i stålkonstruksjon med tredekke.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***