Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

493 Siste år
187 Siste 3 mnd
55 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ønske om tilbud på gravearbeide i Rossmollgata 35, Hammerfest

Registrert Dato: Tirsdag 28. April 2009

Arbeidet gjelder graving av 40 -42 meter dreneringsgrøft rundt huset og utgraving av garasjetomt (ca 27 m2) som skal ligge inntil huset på sørsiden. Vedlagt ligger tegning av huset med garasje og tegning av hvordan jeg har tenkt dreneringen.

På baksiden må der graves ned ca 2 meter. Bakken skrår nedover mot framsiden slik at det bare trenges å grave ned 1 meter. Fallet skal samlet ende opp i nedre søndre hjørne av huset.

På den ene siden av huset er der murt opp til trappeingang. Den må også fjernes. Jeg fjerner selv ståltrappen som står der pr dags dato.

Der ligger en del berg inntil husveggen på baksiden i dreneringsgrøften og der garasjetomten skal graves. Derfor må der påregnes pigging. Dette skal ikke være noe problem på framsiden. Fjellet på baksiden og på garasjetomten er ifølge forrige huseier ikke av en krevende karakter.
Dreneringsgrøften rundt huset skal som sagt ende opp med fall ved søndre nedre hjørne av huset.
Dreneringsgrøften skal om mulig ikke overstige en bredde på ca 100cm, da jeg skal legge i for hånd.

Jeg ønsker dreneringsrør fra søndre nedre hjørne, ned til nærmeste komme. Ifølge forrige huseier er det på hushjørnet avløpsrør og overvannsrør skrår ned mot sørøstlige hjørnet av tomten. Disse rørene skal etter det jeg muntlig har fått opplyst, ligge for grunt. Hvor dypt rørene ligger ned mot veien vet jeg ikke, men det kan vi i så fall ta med rørlegger.

De store steinblokkene som løftes opp av dreneringsgrøft og garasjetomt, pigges i håndterlige biter og legges i dunger på steder huseier og entreprenør blir enige om passer best. Øvrige typer overskuddsmasse legges i separate dunger på anvist steder etter avtale.

Ønsker forøvrig skriftlig i arbeidskontrakt følgende punkter:
- Estimert tid på arbeidet: antall dager
- Spesifisert regnestykke av jobben før oppstart. Det betyr spesifisert timespris på fører, maskin, hjelpemann, samt tilkjøring og frakjøring av maskin.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere