Arkitekt i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

244 Siste år
99 Siste 3 mnd
25 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ønsker å få tegnet utvendig og innvendige endringer på hus.

Registrert Dato: Tirsdag 02. Juni 2009

Oversikt oppussingsprosjekt Skyåsveien 1

Nedenfor følger en liste over hva vi ønsker å få tegnet. Vi er litt usikre på hvilke løsninger som er mest hensiktsmessige og hva som er mulig å få godkjent ifra kommunen. Tar derfor i glede mot faglige råd. Siste oppdaterte tegning hentet fra kommunen (bilag 1) kan oversendes om ønskelig. Legger ved tegninger fra Tyholtveien 51 (bilag 2), bilde av trappeløsning (bilag 3), oppdatert tegning av eksisterende leilighet i 2.etg. (bilag 4) og bilde av loftsveranda (bilag 5).

1. Ønsker å få innredet loftet og plassert takvinduer. Ser gjerne for oss 2 mindre soverom og et større oppholdsrom/TV-stue på loftet. Det ideelle hadde vært om soverommene har plass til en enkelseng samt en skrivepult. Kunne godt tenke oss samme type vinduer som er benyttet på side nord i Tyholtveien 51 (bilag 2) på vår nordvestlige side dersom en tror at det vil bli vanskelig å få godkjent utbyggende veranda fra loftsetg. (se pkt. 4). Vi ønsker også å få plassert et lite bad med dusj, vask og wc samt en enkel kjøkkenløsning. Blir det noe plass ”til overs” hadde det også vært kjekt med noe lagerrom/kott. Ønsker å ha trappeoppgang til loftet fra nytt inngangsparti/entrè, se nedenfor. Imøteser forslag på utforming og plassering av denne trappen. Tanken er å kunne benytte loftet som utleieleilighet.

2. Ønsker å få ”flyttet” nåværende trappeoppgang utvendig til noe lignende som bilag 3. Altså utvendig trapp med tak og egen inngang til hver etg. Dagens vindu i 2. etg. på sydøstlige side erstattes derfor med en inngangsdør.

3. Ønsker å utvide eksisterende veranda på husets sydvestlige side i 1. etg. og 2. etg. både i dybde og bredde. Se for oss verandaer som dekker det meste av bredden på sydvestlig side. Imøteser gjerne forslag på hvor mye verandaen kan/bør utvides.

4. Om mulig kunne vi tenke oss en hovedsakelig utbyggende veranda fra loftsetg. på husets sydvestlige side, ovenfor eksisterende verandaer (se bilag 5). Imøteser forslag på evt. dør ut til denne verandaen. Kanskje det er mulig å benytte et større vindu som dør?

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt

Kjøkkenløsning, Leilighet, Soverom, Takvinduer, Trappeoppgang, Verandaer, Vindu, Vinduer

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Tirsdag 30. Juni 2009