Entreprenør, Snekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1505 Siste år
510 Siste 3 mnd
138 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ønsker anbud påbygg / tilbygg 37 kvadrat

Registrert Dato: Mandag 03. Juni 2013

Jeg ønsker anbud på påbygg / tilbygg. ca. 22 kvadrat påbygg (oppå eksisterende bad) og ca. 15 kvadrat tilbygg (1. Etasje). Huset er fra 1955. Vi trenger anbud før vi byggemelder, for å være sikre på at dette er noe vi har økonomi til å gjennomføre. Deler av tilbygget i 1. Etasje er i glass, dette skal et eget firma ta. Jeg har merket av på vedlagte skisser hvilke vinduer som IKKE skal tas med i anbudet. Vi ønsker kun anbud fra seriøse firma som kan stå anvarlig for byggingen iflg gjeldende lover og regler (TEK 10).

Dersom dere også byggemelder, ønsker jeg en separat pris for dette. Vi ligger i LNF-område, men har fått bygget på forsiden av huset før. Nå har vi to barn som deler et seks kvadratmeter lite soverom, og et annet barn sover på et bad (!). Vi tror derfor ikke det skal være noe problem å få bygget på to soverom. Eksisterende gang for oss fem i familien, er bare seks kvadrat og inneholder hele seks døråpninger / trappeåpninger. Den er dermed nesten umulig å møblere. Jeg tror derfor at det også skal gå greit å få tillatelse til å utvide gangen med 5 kvadrat. Vi bor på Milde, i utkanten av Bergen

Kommentarer til skissene:


-Dette er håndtegnete skisser. Jeg skal få arkitekt (eller hvem som nå gjør slikt) til å lage skikkelige datategninger.

-I første etasje er det meste i glass. Vi skal selv støpe platting / fundament. Det eneste vi ønsker anbud på i denne etasjen, er:
Lage ca. 6 m lang og 0, 5 m høy knevegg under glassvinduene. Lage ca. 15 kvadratmeter tak. Sette inn en smal terrassedør (60 cm) i øst og en ytterdør med sidevindu hvis plass (der er kun 130 cm brutto) i vest. Åpne opp mellom ny gang og kontor (ca 2 m vegg). Lage innervegg mellom ny gang og lite soverom (ferdig malte veggplater).

-I 2. Estasje skal glassfirmaet kjøpe og sette inn de fire store vinduene i nordøstre hjørne. Ellers trenger vi anbud på det resterende: Lage påbygg på 22 kvadrat, åpne opp mellom ny og gammel del av huset, sette inn dragere til forsterkning i overganger der det trengs, flytte dør ved toppen av trapp ca. 1 m lenger bort. Innvendige vegger kles med ferdig malte plater, gulv med gulvsponplater. Åpen himling med to takvinduer. Bygging av en liten balkong. ´Låvebroen´ fra balkong til terreng er ikke med i anbudet. Takstein fra eksisterende bad kan brukes om igjen (Vi har mer takstein hvis noen går i stykker, men der trengs selvsagt mer siden takflaten blir større). Vi har også terrassedør til balkong i 2. Etasje, vinduet ved siden av terrassedøren samt vinduet mot vest. De eneste vinduene som må kjøpes inn, er de to takvinduene. Hvis det blir vesentlig rimeligere å droppe det ene takvinduet, hadde det vært greit å få vite om dette.

-Til sist ønsker jeg en separat pris på å bytte dør og vindu ved den eksisterende balkongen mot øst, med en skyvedør i glass (210x 2m), samt sette glass i balkongrekkverk.