Glassarbeider, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1564 Siste år
551 Siste 3 mnd
161 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ønsker tilbud på bytte av to kjellervinduer, to ytterdører samt tre h-

Registrert Dato: Torsdag 19. Juli 2012

Kjellervindu gang: 2 lags isolerglass uten hengsling. Mål: Høyde 47 cm, bredde 57 cm. Kan evt. Fores noe for å passe standard dimensjoner.
Kjellervindu vaskerom: 2 lags isolerglass med topphengsling. Mål: Høyde 47 cm, bredde 57 cm. Kan evt. Fores for å passe standard dimensjoner.

Ytterdør: Det er i dag innoverslående dør i dimensjon 90x210 cm. Ønskes byttet i utoverslående dør i samme dimensjon. For eksempel Diplomat Stine eller tilsvarende. Merk at takutspringet vil komme i konflikt med en utoverslående dør, og det må gjøres tilpasninger i dette for at døren skal kunne åpnes.

Ytterdør kjeller: Det er i dag innoverslående dør i dimensjon ca. 90x190. Ønsker å bytte i utoverslående dør av samme kvalitet som hoveddøren, men uten vindu. Det er antakelig nødvendig å fore litt for å få en ny dør med standard mål til å passe.

Begge dørene skal ha FG-godkjent lås, og de skal ha felles nøkkel.

2 stk. Vinduer 1. Etasje. Dimensjon: Bredde 109 cm, høyde 119 cm. Ønsker å bytte disse med 2 rams sidehengslet vindu i samme dimensjon. 2 eller 3 lags isolerglass

Ett vindu i 2. Etasje. Dimensjon: Bredde 109 cm, høyde 119 cm. Ønsker å bytte med 2 rams sidehengslet vindu i samme dimensjon.

Vi ønsker en separat pris på vinduene i 1. Og 2. etg, da det kan hende at vi nøyer oss med å kun bytte glassene i disse.

Tilbudet skal inkludere foringer, listverk og beslag.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Glassarbeider, Snekker

Beslag, Isolerglass, Kjeller, Kjellervindu, Lås, Listverk, Pris, Vindu, Vinduer, Ytterdør

Nesoddtangen, Akershus

Avsluttet: Lørdag 18. August 2012