Maler i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

172 Siste år
46 Siste 3 mnd
13 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ønsker tilbud på maling av flermannsbolig i fredrikstad

Registrert Dato: Mandag 02. November 2009

Bygningen er oppført i tre 1898. I 1987 ble all maling fjernet med natriumhydrooksyd (lut), grunnet med emulsjonsmaling og to toppstrøk med 100% ren akrylmaling. Det ble brukt produkter fra Flugger. I 1997 ble nytt toppstrøk (Deksoplast 25 fra Flugger) malt, etter div. forbehandling.

På alle flater som skal males, skal løs maling og fugemasse fjernes og flatene skal vaskes og behandles med sopphindrende middel. Flatene skal videre grunnbehandles med upigmentert Visir (fra Jotun) og alle flater hvor malingen er fjernet, skal flekkgrunnes med toppstrøkmaling – ren akrylmaling som f.eks Deksoplast 25 fra Flugger eller lignende. Deretter skal det males to toppstrøk.

Sprekker i panelen som har inntil 3 mm åpning skal fuges med akryl fugemasse for utvendig bruk og flekkgrunnes etter at Visir er påført

På alle vinduer skal løs kitt fjernes, kittfalser rengjøres, grunnes og kittes for toppstrøkmaling. Falser og kanter skal også behandles. Der hvor det er rust gjennomslag på beslag og hengsler, skal disse rengjøres til rent metall, for eksempel med en kraftig stålbørste på vinkelsliper.

Areal inkl 7% arealøkning pga "snekkergleder og krinkelkroker" er 762m2 eks vinduer.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Maler

Akryl, Beslag, Bygningen, Fugemasse, Maling, Måling, Metall, Vinduer

Fredrikstad, Østfold

Avsluttet: Tirsdag 01. Desember 2009