Arkitekt, Snekker i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

846 Siste år
279 Siste 3 mnd
87 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ønsker tilbud på nytt inngangsparti på bolighus.

Registrert Dato: Mandag 15. Februar 2010

Hei, skal igang med å bygge på huset med nytt inngangsparti. Tilbygget blir 3,60 meter langt og 1,5 meter bredt (utfra eksisterende husvegg). Tar selv gravearbeid og klargjøring til støping av gulv og ringmur. Har pr i dag bare en skisse som viser hvordan det skal bli, men evt tilbyder kan være behjelpelig med byggetegning og byggemelding.

Inngangspartiet skal bygges med dobbel inngangsdør 210 x 150 , og med ett vindu på 160 x 50 på hver side av døren. Det blir også 2 stk viduer 120 x 50 på ene veggen ut fra huset . Over inngangsdøra skal det være ett buet vindu med 150 bredde. Tak vinkel på huset er 42 grader og vil derfor tro at det vil bli det peneste også på innganspartiet. Tilbygget leveres ferdig isolert og i.h.h.t de lover og forskrifter som gjelder. Skal også være pynteklosser og ferdig grunnet kledning med i tilbudet.

Angående elektrikker arbeid kan evt jeg ordne med dette, evt at dere gir også dette med i tilbudet. Også med inngangsdør og vinduer kan jeg selv kjøpe inn dette, evt at dere tar dette med i tilbudet. Om noen er interessert kan de ta kontakt for utfoldene opplysninger og detaljer.Er for tiden på jobb i nordsjøen (frem til 3.3)så fint om dere kan kontakte meg via e-mail, evt på tlf. Arbeidet ønskes startet opp snarest mulig etter en evt godkjenning.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Snekker

Byggetegning, Gravearbeid, Gulv, Husvegg, Inngangsdør, Inngangsparti, Pynteklosser, Ringmur, Støping, Vindu, Vinduer

Egersund, Rogaland

Avsluttet: Mandag 15. Mars 2010