Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maler, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Østheimveien boligprosjekt Totalentreprise

Østheimveien er et tradisjonelt boligbygg som oppføres i bindingsverk av tre. Det er lagt vekt på at bygningen skal være enkel å vedlikehold samt tilpasset Fredrikstad Kommunes byggehåndbok.
Tomten må klargjøres ved fjerning av eksisterende kabler/rør og vegetasjon ryddes. Det må gjennomføres kabelpåvisning før oppstart. Det er noen trær på eiendommen som er vernet. Disse må merkes tydelig før oppstart.
Bygningen har ikke kjeller eller underetasje og bygges med plate på mark. Fundamentering i henhold til beskrivelse fra rib.
bæresystem av tre som eventuelt suppleres/forsterkes med stål omfatter bærevegger i yttervegg, innervegg, sperrer og bjelkelag. Vegger og takkonstruksjon utføres som stive skiver.
Primære rom som oppholdsrom og soverom utføres med skråhimling til pulttak mens sekundære rom utføres med nedsenket horisontal himling for tekniske føringer.
Yttervegger skal tilfredsstille tekniske krav til klimaskille, sikkerhet, drift og vedlikehold. Ytterkledning skal være en smal kledning i kombinasjon av stående og liggende kledning i jernvitrolbehandlet treverk. Innvendige overflater utføres med malte gipsplater og fliskledning i våte rom.
Utvendig bod med samme kledning som hovedbygning. Innvendig bod kles med osb-plater for oppheng av utstyr. Gulv i bod av betong.
Teknisk skal boder utstyres med stikk og lys.
Anbud id:
727797
  • Sted:
    Fredrikstad
  • Registrert:
    Fredag 4. Juni 2021

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud