Blikkenslager, Entreprenør, Rørlegger, Snekker, Taktekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2238 Siste år
770 Siste 3 mnd
200 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Øygarden kulturhus - bygningsmessige arbeider

Registrert Dato: Onsdag 12. Mai 2010

Øygarden Kulturhus ligger på Rong i Øygarden kommune. Bygningen huser svømmehall, midtdel med forsamlingslokaler og garderober samt en gymsaldel. Svømmehall og garderobedel er kommunalt eid mens forsamlingsdel og gymsal er privat eid. Øygarden Kommune har fått tilsagn om støtte fra ENOVA til etterisolering av svømmehalldel og midtdel mellom svømmehall og gymsal. Det følger en del bygningsmessige arbeider med etterisoleringen.
På tak over svømmehall skal tekking og isolasjon rives ned til metallplatetak. Ny isolasjon og tekking etableres med vakuuminnfesting. Det skal benyttes tak-over-tak ved arbeidene på svømmehallen.
Tak over midtdel skal etterisoleres ved innblåsing av isolasjon fra oversiden. Åpninger fra innblåsing skal tettes. Deretter skal hele tak tekkes på nytt og beslag over gesimser etc skiftes ut.
Det skal også gjøres noe reparasjonsarbeid i innvendige himlinger.
Arbeider på svømmehall og innblåsing av isolasjon i midtdel skal være ferdig og fakturert innen 1. juli for å kunne motta støtte fra ENOVA. Resterende arbeider kan utføres frem til 31. august.
Det vil bli avholdt felles tilbudsbefaring 21. mai kl. 10. Påmelding til jorunn.merete.ronnevik@sweco.no.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere