Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

001-2010 rammeavtale for kjøp av e-planter

Oppdragsgiver eier og driver Engebråten planteskole og Gaarders planteskole som videreselger et standardsortiment til offentlige og private entreprenører og anleggsgartnere. Oppdragsgiver ønsker derfor å inngå parallelle rammeavtaler for å dekke behovet for e-planter. Omfanget er estimert til ca nok 1? 1, 5 mill. Pr. år. Estimatet er kun veiledende og innebærer ingen forpliktelse for oppdragsgiver.
e-plantene er valgt ut med hovedvekt på klimatilpasning, sunnhet, prydverdi og bruksegenskaper. Plantene er prøvd ut i Norge gjennom flere år.
Det følger et e-plantesertifikat med alle leveranser av e-planter som dokumentasjon på og garanti for ekte sorter og frøkilder. e-planter gir også en fordel ved supplering av planter. Du får samme plante når du supplerer planter fra ulike e-plante leverandører.
Oppdragsgiver vil inngå parallelle rammeavtaler med inntil 3 leverandører for e-planter innenfor hver av e-plantegruppene nedenfor.
- Busker / koniferer
- Trær
- Trær pisk
Oppdragsgiver har i vedlegg 3 Prisskjema oppgitt et utvalg av planter som vi ønsker priset. Vedlegg 3 Prisskjema vil bli benyttet ved evaluering av tilbudet. Det skal være maksimale priser som tilbys Oppdragsgiver på rammeavtalen som skal angis i vedlegg 3 Prisskjema. Prisene som oppgis skal være inklusive pakking/ekspedisjon/frakt, emballasje, eventuelle miljøavgifter, ekskl. Merverdiavgift.
i tillegg til utvalgte planter i Vedlegg 3 Prisskjema omfatter rammeavtalen hele leverandørens sortiment, og vi ber derfor om at leverandørens øvrige sortiment og tilbudte priser vedlegges tilbudet.
Leverandøren må kunne dekke minimum en av plantegruppene angitt ovenfor.
Anbud id:
78184
  • Sted:
    Oslo, Ås
  • Registrert:
    Onsdag 20. Januar 2010

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud