Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

986 Siste år
248 Siste 3 mnd
62 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

005-2011 konsulentoppdrag - prosjektering av bro og bordgang. 2.gangsutlysning

Registrert Dato: Onsdag 23. Mars 2011

Prosjektet omfatter prosjektering og utarbeidelse av byggesøknad til PBE for bygging av bro for kryssing av Ytre Ringvei, bordgang langs Smalvollveien (v/Fyrstikkbakken) og tilstøtende turveier. Videre skal konsulenten utarbeide en komplett prosessbeskrivelse for de overnevnte arbeidene.
Prosjektet omfatter to ulike geografiske områder; Ytre Ringvei og nederst i Smalvollveien:
(A) Kryssingen av Ytre Ringvei skal prosjekters fullt ut med tilhørende tegninger og kostnadskalkyler samt utarbeidelse og oppfølging av byggesøknad. Den prosjekterte broen skal tåle kjøring av kjøretøy med vekt maks 3 tonn. Videre skal høyden fra vei opp til underkant bro være minimum 6 meter. I denne delen av prosjektet vil Samferdselsetaten (SAM) være en viktig samarbeidsaktør.
(B) For utvidelsen av turvei D10 der Smalvollveien krysser Fyrstikkbakken skal det utarbeides et forprosjekt der mulige løsningsforslag blir presentert inklusive kostnadsoverslag. I denne delen av prosjektet er det viktig å ha en dialog med Jernbaneverket (JBV) og at de foreslåtte løsningene er innenfor hva JBV sitt tekniske regelverk tillater (for eksempel avstand til strømførende ledninger). Den prosjekterte bordgangen (evt. annen konstruksjon) skal tåle kjøring av kjøretøy med vekt maks 3 tonn. I forprosjektet skal tiltak i forbindelse med opparbeidelse av turveiforbindelsen ned til Bryn stasjon også beskrives.
For begge områdende (A) og (B) inngår også prosjektering/(forprosjekt) av ny turvei fram til eksisterende turvei (evt. fram til prosjektert turvei, gjelder turvei ovenfor Smartclub)
I den grad det er mulig skal prinsippene om universell utforming legges til grunn for utforming av turveier, bru og bordgang.
Hoveddelen av prosjektet vil være prosjektering av tekniske løsninger (bru + bordgang) og en liten del vil være prosjektering av turveier og andre landskapsmessige inngrep. Friluftsetaten ønsker fast pris på oppdraget.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Byggesøknad, Bygging, Konstruksjon, Kostnadsoverslag, Pris, Prosjektering

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 27. April 2011