Anleggsgartner, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Stålarbeider, Trefelling i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4083 Siste år
1423 Siste 3 mnd
319 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

019-2011 Oppgradering Smedstuaparken

Registrert Dato: Onsdag 20. Juli 2011

Som en del av kommunens områdeløft i Groruddalen, skal Smedstuaparken i Bydel Stovner oppgraderes. Arealene ligger inntil eksisterende boligblokker og en barnehage, som det må tas hensyn til. En balløkke er anlagt på parkens vestre side og ble planert samt tilsådd i juni 2011.
Anbudet består av en hovedleveranse med terrengbehandling og etablering av gressarealer, gangveier og møblering av oppholdsareal, samt beplantning. Anbudet inneholder en opsjon på montering av kunst på støpt sokkel (3 grupperinger á 3 skulpturer).
Det skal gjøres terrenginngrep i form av å jevne ut eksisterende småkuppert terreng, anlegges bruksplen og grasbakke. Gangveier (grus) skal anlegges på eksisterende tråkk. Fra strømuttak i Kristoffer Robins vei anlegges kabelgrøft gjennom parken for belysning. Det kreves elektriker montering av 3 stk belysningspunkter. Det skal anlegges sittemøbler på fast dekke, samt 1 stk grill. Det skal renses i vegetasjonen og felles noen enkelttrær. Videre skal parken beplantes med trær og hagerørkvein (staude). En bergoverfalte (25m2) renses for jord og ugress.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere