Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

986 Siste år
248 Siste 3 mnd
63 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

020-2011 Prosjektering av bekkeåpning ved Ammerudveien

Registrert Dato: Fredag 29. Juli 2011

Det er et uttalt ønske i Oslo kommune å åpne bekker og vassdrag som av ulike grunner er lagt i rør. Strekningen på ca 150m, som man ønsker å åpne, ligger i øvre del av Alnaelva. Bekken går i dag i rør under to veier. I prosjektet vil vi åpne bekken på hele strekningen. Norconsult AS utarbeidet i 2010 en mulighetsstudie som vil bli lagt til grunn for det videre arbeide. Arbeidet (anskaffelsen) vil omfatte prosjekteringen av nytt og sikkert elveløp/bekkefar samt bygging av ny kulvert/bru. Den gamle rørgata skal ikke saneres og vil bli brukt som overløp ved flom.
Prosjektet omfatter prosjektering og utarbeidelse av byggesøknad til PBE (se vedlagt kopi av referat fra forhåndskonferanse) for åpning av Alnaelva inkl. bygging av bro/kulvert som Alnaelva skal føres igjennom (under Ammerudveien) samt tilrettelegging av tilstøtende turveier (standard oppbygging bredde 3m). Videre skal konsulenten utarbeide en komplett prosessbeskrivelse for de overnevnte arbeidene. Det forventes at konsulenten fremlegger beregninger på foreslåtte løsninger.
Hoveddelen av prosjektet vil være prosjektering av tekniske løsninger (bru + bekkeløp) og en liten del vil være prosjektering av turveier og andre landskapsmessige inngrep.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Byggesøknad, Bygging, Oppbygging, Prosjektering, Veier

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 31. August 2011