Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Vann & avløp i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2843 Siste år
1085 Siste 3 mnd
272 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

022-2011 Rehibiltering av damanlegg Sognsvann

Registrert Dato: Fredag 05. August 2011

Bymiljøetaten ble opprettet 1. mai 2011. Etaten har ansvar for oppgavene som Samferdselsetaten, Trafikketaten, Friluftsetaten, Enøketaten og Idrettsetaten tidligere utførte. I tillegg har etaten overtatt noen oppgaver fra Helse- og velferdsetaten og Eiendoms- og byfornyelsesetaten.
Bymiljøetaten har ansvar for kommunens damanlegg som ikke er knyttet opp til drikkevannsforsyningen, i alt ca. 30 anlegg.
Sognsvann ligger i Marka. Vannet og områdene rundt er i dag et av Norges mest brukte friluftsområder med høy grad av tilrettelegging for alle brukergrupper. Vannet ble trolig demmet opp i ca. 1890 for å sikre drikkevannsforskyning til Gaustad sykehus.
Bymiljøetaten ønsker å rehabilitere damanlegget i henhold til gjeldene ?Forskrift for sikkerhet ved damanlegg?, I tillegg vil Bymiljøetaten vektlegge natur- og friluftshensyn ved gjennomføring av prosjektet.
Løsning for fornyelse av dammen omfatter ombygging av dammen slik at det etableres flomløp i 2 nivåer (jf. tegning nr. 100 og 101).
Oppdragets omfang fremgår av konkurransegrunnlag med vedlegg, se særlig vedlegg 4 Mengdeliste. Alle konkurransens dokumenter er lastet opp på *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere