Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

022-2011 Rehibiltering av damanlegg Sognsvann

Bymiljøetaten ble opprettet 1. Mai 2011. Etaten har ansvar for oppgavene som Samferdselsetaten, Trafikketaten, Friluftsetaten, Enøketaten og Idrettsetaten tidligere utførte. i tillegg har etaten overtatt noen oppgaver fra Helse- og velferdsetaten og Eiendoms- og byfornyelsesetaten.
Bymiljøetaten har ansvar for kommunens damanlegg som ikke er knyttet opp til drikkevannsforsyningen, i alt ca. 30 anlegg.
Sognsvann ligger i Marka. Vannet og områdene rundt er i dag et av Norges mest brukte friluftsområder med høy grad av tilrettelegging for alle brukergrupper. Vannet ble trolig demmet opp i ca. 1890 for å sikre drikkevannsforskyning til Gaustad sykehus.
Bymiljøetaten ønsker å rehabilitere damanlegget i henhold til gjeldene? Forskrift for sikkerhet ved damanlegg, i tillegg vil Bymiljøetaten vektlegge natur- og friluftshensyn ved gjennomføring av prosjektet.
løsning for fornyelse av dammen omfatter ombygging av dammen slik at det etableres flomløp i 2 nivåer (jf. Tegning nr. 100 og 101).
Oppdragets omfang fremgår av konkurransegrunnlag med vedlegg, se særlig vedlegg 4 Mengdeliste. Alle konkurransens dokumenter er lastet opp på #URL0#
Anbud id:
160153
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 5. August 2011

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud