Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rengjøring, Vaktmester i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3043 Siste år
1141 Siste 3 mnd
259 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

028-2010 drift og skjøtsel av parker og friområder i region indre by

Registrert Dato: Tirsdag 23. November 2010

Oslo kommune ved Friluftsetaten innbyr tjenesteytere til å gi tilbud på skjøtsel og drift av parker og friområder i region Indre by. Denne regionen omfatter anlegg i bydel Gamle Oslo, Grünerløkka, Sagene, St.Hanshaugen og deler av Frogner. Regionen inneholder viktige og kjente parker som St.Hanshaugen og Tøyen kulturpark. Disse parkene krever høy kvalitet.
Region Indre By består av anlegg som er viktige grønne lunger og korridorer i og mellom de enkelte bydelene. Regionen består av flere store og sentrale parker og friområder Oslo. Anleggene er viktige oppholds- og rekreasjonsrom for Oslos befolkning. Anleggene som inngår i kontrakten skal fremstå mest mulig representative. Oppdragsgiver ønsker et tett samarbeid med Tjenesteyteren.
Oppdraget innebærer blant annet drift og skjøtsel av gress og planter, trær, ivaretaking av biologisk mangfold, tømming av avfallsbeholdere, rydding av avfall, rengjøring av toaletter, ettersyn og drift av lekeplasser, benker og andre installasjoner, snømåking, strøing. Fullstendig beskrivelse av oppdraget finnes i konkurransegrunnlag med vedlegg.
ALLE DOKUMENTER ER TILGJENGELIG PÅ OSLO KOMMUNES ANSKAFFELSESPORTAL FOR NEDLASTING: *** Linken er fjernet ***