Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker, Stålarbeider i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

028-2011 Totalentreprise bryggeanlegg, Husbergøya

Husbergøya, inkludert Husbergkalven, ligger i Oslofjorden mellom Langøyene og Nesoddtangen. Øya eies av Oslo kommune, men ligger i Nesodden kommune.
Oslo kommune ønsker nå å oppruste og tilgjengeliggjøre Husbergøya til bruk for publikum til rekreasjon om sommeren. Det påpekes at er Husbergøya er regulert som lnf-område og deler av øya, samt hele Husbergkalven, er vernet som naturreservat. #URL0#? Id=518680. Unntaket er de terrengbearbeidede områdene hvor det tidligere produksjonsbygget og lageret har stått, samt området rundt hyttene på toppen av øya.
Del av arbeidet med å gjøre øya bedre tilgjengelig for publikum, er en planlagt bygging av nytt bryggeanlegg på eksisterende betongbrygge, nytt leskur og toalettbygg i tilknytning til denne.
Ytterligere opplysninger om oppdraget følger av konkurransegrunnlag med vedlegg. Alle for konkurransen relevante dokumenter er lastet opp og er elektronisk tilgjengelig på #URL1#
Oppdragets omfang fremgår av konkurransegrunnlag med vedlegg. Alle for konkurransen relevante dokumenter er lastet opp og elektronisk tilgjengelig på #URL1#
Anbud id:
173778
  • Sted:
    Nesodden
  • Registrert:
    Mandag 14. November 2011

Lignende oppdrag i Østfold

3 anbud