Arkitekt, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Snekker, Stålarbeider i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4194 Siste år
1056 Siste 3 mnd
372 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

028-2011 Totalentreprise bryggeanlegg, Husbergøya

Registrert Dato: Mandag 14. November 2011

Husbergøya, inkludert Husbergkalven, ligger i Oslofjorden mellom Langøyene og Nesoddtangen. Øya eies av Oslo kommune, men ligger i Nesodden kommune.
Oslo kommune ønsker nå å oppruste og tilgjengeliggjøre Husbergøya til bruk for publikum til rekreasjon om sommeren. Det påpekes at er Husbergøya er regulert som LNF-område og deler av øya, samt hele Husbergkalven, er vernet som naturreservat. *** Linken er fjernet *** Unntaket er de terrengbearbeidede områdene hvor det tidligere produksjonsbygget og lageret har stått, samt området rundt hyttene på toppen av øya.
Del av arbeidet med å gjøre øya bedre tilgjengelig for publikum, er en planlagt bygging av nytt bryggeanlegg på eksisterende betongbrygge, nytt leskur og toalettbygg i tilknytning til denne.
Ytterligere opplysninger om oppdraget følger av konkurransegrunnlag med vedlegg. Alle for konkurransen relevante dokumenter er lastet opp og er elektronisk tilgjengelig på *** Linken er fjernet *** />Oppdragets omfang fremgår av konkurransegrunnlag med vedlegg. Alle for konkurransen relevante dokumenter er lastet opp og elektronisk tilgjengelig på *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Snekker, Stålarbeider

Bygging, Elektronisk, Leskur

Nesoddtangen, Akershus

Avsluttet: Mandag 16. Januar 2012