Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

029-2009 kampen park - rehabilitering av trapp, totalentreprise.

Eksisterende granittrapp skal rehabiliteres.
Anskaffelsen består av en totalentreprise på prosjektering og utførelse av flere tiltak. Det skal foretas en geologisk kartlegging av berggrunnen. føringer for stabilisering av berggrunnen som trappa hviler på, samt ny fundamentering/ underbygning for trappa og eventuelt støttemuren, skal fastlegges. Det skal lages et program for hvordan rehabiliteringen kan gjennomføres. Gjennomføring/utførelse av rehabiliteringen. Trappa med vanger/overvannsrenner, rekkverk og støttemur skal rehabiliteres på en måte som ivaretar kulturhistoriske/antikvariske hensyn og gjør minst mulig skade på eksisterende vegetasjon.
i tillegg er det tatt med opsjoner på demontering, fundamentering og resetting av hele den tørrmurte støttemuren, brostein som alternativt belegg i reposene i trappa, montering av en benk i et av reposene og utskifting av dagens belysning langs trappeløpet.
nb! Det blir tilbudsbefaring den 11. 05. 2009 kl. 10. 00.
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden #URL0#? id=168047.
Anbud id:
49737
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Tirsdag 5. Mai 2009

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud