Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1093 Siste år
367 Siste 3 mnd
82 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

029-2010 konsulentoppdrag miljøsanering prinsdal skytebane

Registrert Dato: Tirsdag 09. November 2010

Oslo bystyre har lagt ned Prinsdal skytebane og ønsker å utarbeide en reguleringsplan for område som åpner for allsidig bruk til idrett og friluftsaktiviteter. Området er ca 20 daa og er blitt benyttet som skytebane i en rekke år. På bakgrunn av bruken av området som skytebane er det antatt at det finnes flere typer forurensning i grunnen. Målet med anskaffelsen er at grunnen i hele området skal være så fri for forurensning at området kan godkjennes for annen bruk. Dette innebærer at alle miljø- eller helseskadelige stoffer skal være innenfor normverdiene for mest følsomt arealbruk. Området skal godkjennes av Klima- og forurensningsdirektoratet (heretter kalt KLIF).
Oppdraget består av deler beskrevet i korthet nedenfor:
1. Det skal foretas en forundersøkelse for å avdekke og kartlegge forurensning på området. Konsulenten skal utferdige en tiltaksplan for fjerning av forurensede masser som skal godkjennes av KLIF.
2. Konsulenten skal utarbeide en kravspesifikasjon og en NS 3420-beskrivelse som skal være grunnlag for konkurranse om graving/fjerning av de forurensede massene.
3. Konsulenten skal lede arbeidet med fjerning av masser. Arbeidet med graving/fjerning vil utføres av entreprenør skaffet av Friluftsetaten.
4. Konsulenten skal foreta etterkontroll med prøvetaking og utarbeide sluttdokumentasjon. Området skal godkjennes av KLIF.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Entreprenør, Fjerning, Kravspesifikasjon

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 25. November 2010