Entreprenør, Maskinentreprenør, Transport i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3162 Siste år
845 Siste 3 mnd
221 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

042-2009 brynsengfaret 2, forberedende arbeid

Registrert Dato: Fredag 16. Oktober 2009

Oslo kommune ved Friluftsetaten skal på sikt opparbeide friområdet på Brynsengfaret 2 (gnr/bnr 144/15). Området avgrenses av Alnaelva i nord, en asfaltert p-plass i øst, turvei D10 i sør og et skogsområde i vest. Området er på ca. 1700 m2.
Som en del av de forberedende arbeidene er det utført en miljøteknisk kartlegging av grunnen, se vedlegg 6 "Brynsengfaret 2, Kartlegging av grunnforurensning". Rapporten viser at all masse i området er forurenset iht. normverdiene i kapittel 2 i Forurensningsforskriften. Det er på denne bakgrunn utarbeidet en risikovurdering og en tiltaksplan.
De arbeidene som skal utføres i denne delen av prosjektet er å fjerne avfall og noe forurenset masse. Eksisterende voll langs Alna skal fjernes i sin helhet. Massene karakteriseres som sterkt forurensede og skal kjøres og leveres til godkjent mottak. Gravearbeidene og massehåndteringen skal utføres i henhold til tiltaksplanen, se kapittel 8 i vedlegg 6 "Brynsengfaret 2, Kartlegging av grunnforurensning".
Etter graving skal området tildekkes med duk og rene masser i en tykkelse på minimum 0,5meter. Tilførte masser skal tilfredsstille kravene til rene masser, dvs. normverdiene i kapittel 2 i Forurensningsforskriften.
I deler av området inneholder gravemassene uønskete introduserte arter, se vedlegg 1.2.2 Anleggsområde. Det er viktig med nøye håndtering av biologisk forurenset masse på området, for å hindre spredning av uønskete introduserte arter.
Se forøvrig kravspesifikasjon. Denne lastes ned fra Oslo kommunes anskaffelsesportal:
*** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere