Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4897 Siste år
1214 Siste 3 mnd
388 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

09/1874 totalentreprise for bygging av biobank

Registrert Dato: Tirsdag 06. Oktober 2009

Nasjonalt folkehelseinstituttet (Folkehelseinstituttet) skal gjennomføre konkurranse med forhandling med sikte på å etablere en kontrakt på en totalentreprise for bygging av en ny biobank i eksisterende bygningsmasse på Myrens verksted ? Sandakerveien 24 C i Oslo.
Den nye Biobanken skal inneholde både lagerarealer for frysere og laboratorier, og det samlede arealet er på ca 3070 m2 med hhv ca 1600 m2 til lager, ca 90m2 teknisk rom, ca 330m2 korridor og kommuniksjonsareal og ca 400m2 til laboratorier. I tillegg ca 650m2 eksisterende kontorer med tilliggende funksjoner hvor det skal skje noen ombygginger og en generell oppgradering av overflater.
Laboratoriene vil benyttes til mottak, prosessering og uttak av materiale. Lageret vil være i 2 etasjer og dagens mesaninløsning rives og ny etasjeskiller etableres siden mesaninetasjen skal utvides med ca 530m2 og dimensjoneres for lagring av frysere. Lageret vil også inneholde et robotisert lager med temperatur på minus 20°C. Vi presiserer at levering av det robotiserte lagersystemet ikke inngår i denne anskaffelsen. Da det genereres mye varme fra frysere, vil det være et stort behov for ventilasjon i lagerdelen av bygget. For sikker fryselagring av biologisk materiale er løsning med nødstrøm i tilfelle strømbrudd påkrevd.
Til sammen inneholder biobanken ca 200 frysere fordelt på regulære frysere, minus 20°C og ultradypfrysere, minus 80°C.
Totalentreprisen vil, i korte trekk, omfatte bygningsmessig arbeid, rørarbeide, ventilasjon og kjøling, el-arbeid samt prosjektering og oppfølging.