Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

975 Siste år
237 Siste 3 mnd
68 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

09/2007 prosjektleder bygging av biobank

Registrert Dato: Fredag 30. Oktober 2009

Nasjonalt folkehelseinstituttet (Folkehelseinstituttet) skal bygge en ny biobank i eksisterende bygningsmasse på Myrens verksted ? Sandakerveien 24 C i Oslo.
Den nye Biobanken skal inneholde både lagerarealer for frysere og laboratorier, og det samlede arealet er på ca 3070 m2 med hhv ca 1600 m2 til lager, ca 90m2 teknisk rom, ca 330m2 korridor og kommunikasjonsareal og ca 400m2 til laboratorier. I tillegg ca 650m2 eksisterende kontorer med tilliggende funksjoner hvor det skal skje noen ombygginger og en generell oppgradering av overflater.
For å følge opp denne byggeprosessen trenger vi en prosjektleder som kan fungere som et uavhengig ledd mellom Folkehelseinstituttet og entreprenør. Prosjektleder skal følge opp byggeprosess og skal rapportere til Folkehelseinstituttet v/ avd.dir avdeling for Biobank.
Folkehelseinstituttet håper å kunne velge en entreprenør etter forhandlinger i januar 2010 og håper på byggestart i februar 2010. Til å lede dette prosjektet ønskes det en prosjektleder. Det er helt vesentlig at prosjektleder er habil og uavhengig i forhold til entreprenør.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere