Rørlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

953 Siste år
251 Siste 3 mnd
65 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

1-dags rørleggerarbeid

Registrert Dato: Fredag 02. Juli 2010

Jeg ønsker å få utført 3 mindre rørleggerarbeider:

1. Fjerne eksisterende servant på bad (se bilder). Sette opp ny servant og servantskap på samme sted. Servanten og servantskapet er fra Royobath (se bilde). Disse er innkjøpt og står klar til montering på badet. Nytt armatur er også innkjøpt.

2. Fjerne opplegg til vaskemaskin (se bilder). Når dette er fjernet ønsker jeg dusjkabinettet flyttet 5 cm nærmere veggen. I dag er ikke det mulig da det må være litt rom bak dusjkabinettet til røropplegget for vaskemaskin.

3. Bytte lufteventil på radiator (se bilde). Videre er radiatoren ikke skikkelig skrudd fast i veggen (se bilder). Jeg ønsker denne skrudd fast skikkelig. Veggen er dekket av gipsplater utenpå en tynnvegg før det er et lite hulrom før en kommer til ytterveggen i murstein/betong.

Jeg ønsker et tilbud med prisindikasjon og fortydeligelse av timepris. Angi også nøyaktig hvilke materiell som tilkommer. Alle priser må inkludere merverdiavgift.

Arbeidet burde gå relativt fort, og jeg ønsker å få dette utført snarest. Ta kontakt om noe skulle være uklart. Får ikke lastet opp alle bildene her, men kan sende fler bilder per epost for å tydeliggjøre hva som skal gjøres

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Rørlegger

Gipsplater, Lufteventil, Montering, Priser, Servant, Servantskap

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 09. Juli 2010