Entreprenør, Mekaniske verksteder, Rørlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1733 Siste år
462 Siste 3 mnd
116 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

10/1068 nitrogenanlegg

Registrert Dato: Mandag 14. Juni 2010

Folkehelseinstituttets divisjon for rettstoksikologi og rusmiddelforskning har i dag en maskinpark bestående av 27 LCMS(MS)-systemer (analysemaskiner) som bruker ren nitrogen til å gjøre om væske til aerosoler. For å sikre stabil og god tilgang til nitrogen må dagens eksisterende nitrogenanlegg byttes ut.
I tillegg til overnevnte behov damper vi i dag inn løsemidler ved hjelp av standard nitrogen fra flasker. Vi ønsker å erstatte nitrogen fra flasker med nitrogen fra nitrogenanlegg.
Løsning for levering av nitrogen til LCMS(MS) og inndamping er to forskjellige prosjekter som vil vurderes uavhengig av hverandre. Kravet til nitrogenkvalitet er også forskjellig selv om man ønsker best mulig kvalitet for begge.
Aktuelle leverandører inviteres til å tilby sine forslag til løsning.
Kriterier som blir vektlagt ved valg av system er fleksibilitet mht endring av kapasitetsbehov, tilgang til support, teknisk løsning og pris.
Det stilles krav til renhet på levert gass.
Konkurransen gjennomføres som en konkurranse med forhandling. Før tilbudsfrist vil det bli avholdt en felles befaring hvor alle interesserte tilbydere kan delta. Befaring holdes mandag 28.06.10 kl 12.00

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Mekaniske verksteder, Rørlegger

Befaring, Leverandører, Pris, Prosjekter, Væske

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 09. August 2010