Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Rørlegger, Stålarbeider i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

10/1068 nitrogenanlegg

Folkehelseinstituttets divisjon for rettstoksikologi og rusmiddelforskning har i dag en maskinpark bestående av 27 lcms(ms)-systemer (analysemaskiner) som bruker ren nitrogen til å gjøre om væske til aerosoler. For å sikre stabil og god tilgang til nitrogen må dagens eksisterende nitrogenanlegg byttes ut.
i tillegg til overnevnte behov damper vi i dag inn løsemidler ved hjelp av standard nitrogen fra flasker. Vi ønsker å erstatte nitrogen fra flasker med nitrogen fra nitrogenanlegg.
løsning for levering av nitrogen til lcms(ms) og inndamping er to forskjellige prosjekter som vil vurderes uavhengig av hverandre. Kravet til nitrogenkvalitet er også forskjellig selv om man ønsker best mulig kvalitet for begge.
Aktuelle leverandører inviteres til å tilby sine forslag til løsning.
Kriterier som blir vektlagt ved valg av system er fleksibilitet mht endring av kapasitetsbehov, tilgang til support, teknisk løsning og pris.
Det stilles krav til renhet på levert gass.
Konkurransen gjennomføres som en konkurranse med forhandling. før tilbudsfrist vil det bli avholdt en felles befaring hvor alle interesserte tilbydere kan delta. Befaring holdes mandag 28. 06. 10 kl 12. 00
Anbud id:
101274
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 14. Juni 2010

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud