Entreprenør, Kulde & varme, Maskinentreprenør, Vann & avløp i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1009 Siste år
275 Siste 3 mnd
86 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

10/1623 Fjernvarme Råde kommune

Registrert Dato: Tirsdag 01. November 2011

Råde Kommune ønsker å  inngå levering av fjernvarme og tappevann for definerte kommunale bygninger i Karslhus-område. Den planlagte konkurransens effektbehov utløser ikke konsesjonsplikt for eventuelt fjernvarme.
Råde kommune inngår kontrakt med Leverandør om etablering av infrastruktur og tilrettelegging for levering av varmt vann til oppvarming og tappevann. Avtaleperioden vil bli 5 år, med mulig for opsjon på 3 + 2 år. Råde kommune vil være leverandørens abbonnent og stå som ansvarlig for faste og variable kostnader knyttet til forbrukt energi.
Bekreftelse
Dette skal gjøres elektronisk i Mercell ved at man trykker på fanebladet ?Gi tilbud?, og deretter på knappen ?Jeg ønsker å tilby? evt. ?Jeg ønsker ikke å tilby?. Dette er kun ment som en indikator på hvorvidt innkjøper kan forvente tilbud eller ikke. Du binder deg ikke som leverandør ved å bekrefte at du ønsker å tilby. Det er ønskelig at tilbyder bekrefter om de ønsker å tilby så raskt som mulig.
Innlevering av tilbud
Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell portalen, *** Linken er fjernet *** innen tilbudsfristen. For sent innkomne tilbud vil bli avvist. (Systemet tillater heller ikke å sende inn tilbud elektronisk via Mercell etter tilbudsfristens utløp.)
Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, for eksempel, hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Mercell Support på tlf: 21 01 88 60 eller
på e-post til: support@mercell.com.
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp, f.eks. minimum 1 time før tilbudsfristens utløp.
Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det sist leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.
Kommunikasjon
All kommunikasjon i prosessen skal foregå via Mercell-portalen, *** Linken er fjernet *** />Dette for at all kommunikasjon skal loggføres. Når du er inne på konkurransen skal du velge fanebladet Kommunikasjon.
Klikk deretter på symbolet  Ny melding. Skriv inn informasjon til oppdragsgiver og
trykk deretter send. Oppdragsgiver mottar så meldingen din. Hvis spørsmålet angår alle tilbydere vil oppdragsgiver besvare dette anonymisert ved å gi svaret som en tilleggsinformasjon. Tilleggsinformasjon er tilgjengelig under fanebladet Forespørsel og deretter underfanebladet Tilleggsinformasjon. Du vil også få en e-post med en link til tilleggsinformasjonen.
Henvendelser mottatt senere enn 5 arbeidsdager før innleveringsfristen for tilbudet vil ikke bli besvart.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** />. Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere