Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Gulv, Maler, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

10 omsorgsboliger - massivtre

Prosjektet omfatter bygging av 10 omsorgsboliger med boder, carporter og avfallsbod ved Banken i Rakkestad sentrum. Kommunestyret i Rakkestad har vedtatt at alle kommunale nybygg skal vurderes bygget i massivtre. Dette prosjektet skal bygges i massivtre. Kommunen vil vektlegge erfaringer fra entreprenører med konkret erfaring fra disse byggematerialene.
Anskaffelsen er en totalentreprise, basert på ns 8407. Totalentreprenøren overtar risikoen for valg av løsninger og annen prosjektering som fremgår av kontrakts dokumenter, uansett om dette er utarbeidet av byggherren. Dette innebærer at totalentreprenøren har risikoen som om han hadde prosjektert eller valgt løsninger selv. Siden massivtre/kl-tre er en relativt ny byggemetode, er erfaring og kompetanse med prosjektering og utførelse et kvalifikasjonskrav. Alle entreprenører med underentreprenører som skal være med å gi tilbud prosjektet, må delta.
Opplysninger som blir gitt på kompetansedagen vil være en del av konkurransegrunnlaget.
Anbud id:
559041
  • Sted:
    Rakkestad
  • Registrert:
    Lørdag 1. Desember 2018