Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Stålarbeider i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

1000501 Campus Ås SLP K654 Prosessanlegg inneslutningsakvariet

Flytting av Veterinærinstituttet, samt samlokalisering og sammenslåing av nvh og umb på Campus Ås, gir en unik mulighet til å utvikle et fremragende miljø for utdanning og forskning innenfor Life Sciences i Norge. Fusjonen mellom institusjonene til ett nytt universitet og nærhet til Veterinærinstituttet, skal legge til rette for et spisset fagmiljø der faglige synergier og et identitetsskapende, fremtidsrettet og bredt faglig fellesskap står i fokus.
Entreprise K654 Prosessanlegg inneslutningsakvariet er en totalentreprise som omfatter prosjektering, levering, montasje og idriftsetting av et prosessanlegg for inneslutningsakvariet som skal etableres på Campus Ås (slp). Gjennomstrømningsanleggene skal benyttes til å gjennomføre smitteforsøk med laksefisk, inkludert forsøk som involverer foring, samt eventuelt andre arter, hele året. Det skal også gjennomføres forsøk som involverer gmo`er hele året. ras-anlegget skal benyttes til å overvåke fisk som har ukjent smittestatus over en lengre periode med reduserte vannkostnader.
Oppdraget er organisert som en totalentreprise og vil baseres på ns 8407 med de presiseringer og endringer som fremgår av Statsbyggs totalentrepriseboka.
Anbud id:
453367
  • Sted:
    Ås
  • Registrert:
    Onsdag 22. Februar 2017

Lignende oppdrag i Østfold

3 anbud