Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

100226 Gardermoen fl st og RTV Trandum, ENØK tiltak – Energi i form av sirkulerende varmt vann til Gardermoen fl st og RTV Trandum leir i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

100226 Gardermoen fl st og RTV Trandum, ENØK tiltak – Energi i form av sirkulerende varmt vann til Gardermoen fl st og RTV Trandum leir

Forsvarsbygg satser på kjøp av miljøvennlig energi og inviterer private aktører til et samarbeid om oppvarming av Forsvarets bygninger og anlegg ved Gardermoen flystasjon og Romerike tekniske verksted Trandum.
Forsvarsbygg skal gjennomføre en konkurranse om levering av fjern-/nærvarme i en langsiktig avtale til Gardermoen flystasjon og rtv Trandum. Energien skal produseres av ekstern leverandør enten fra eksisterende anlegg (fjernvarme) eller fra lokale anlegg (nærvarme) som etableres på/ved Forsvarets eiendom i tilknytning til Gardermoen flystasjon.
Ved bruk av eksisterende anlegg (fjernvarme) ønskes leveranser til henholdsvis Gardermoen flystasjon og rtv Trandum.
Dersom det etableres lokale anlegg (nærvarme) på/ved Forsvarets eiendom i tilknytning til Gardermoen flystasjon er det ønskelig at denne energisentralen også kan forsyne den nærliggende leiren rtv Trandum.
Anbud id:
496938
  • Sted:
    Ullensaker
  • Registrert:
    Onsdag 15. November 2017

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud