Arkitekt, IT/Web og Support, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4633 Siste år
3623 Siste 3 mnd
189 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

1003701 PNN-BUT Rammeavtale for konsulentoppdrag K933-1 Digital kommunikasjon

Registrert Dato: Mandag 11. Desember 2017

Samtidig med byggingen av nytt Nasjonalmuseum ønsker museet å fornye og forbedre sin digitale tilstedeværelse. Dette innebærer at det skal designes og utvikles en ny digital plattform og nytt nettsted, men de uttalte ambisjonene er langt høyere enn å lage en oppfrisket versjon av dagens løsning.
Nasjonalmuseets digitale tilstedeværelse skal i større grad være en integrert del av publikums opplevelse av museet, i tillegg til å være en forlengelse av museet mot publikum – hvor enn de måtte befinne seg.
Nasjonalmuseet har i samarbeid med ekstern konsulent gjennomført et forprosjekt som skal danne grunnlag for et større digitalt kommunikasjonsprosjekt, med mål om å skape Det digitale Nasjonalmuseet.
Statsbygg og Nasjonalmuseet ønsker bistand til gjennomføring av konsept, design og utviklingsprosjekt som skal legge premisser for teknisk leveranse av de ulike tjenestene som skal inngå i Det digitale Nasjonalmuseet.
Hovedelementene i prosessen vil være gjennomføring av;
 behovsanalyse
 innholdsstrategi
 konsept- og designutvikling
 Teknisk arkitektur og løsning
 Utvikle tjenester, integrere løsninger, tilpasse anskaffelser, produksjonsette og vedlikeholde
Leverandøren skal jobbe i en smidig prosess med oppdragsgiver for å utvikle Det digitale Nasjonalmuseet. Hovedresultatet vil være teknisk fleksibel plattform, og nytt nettsted med tilhørende digitale tjenester.


Referansenummer:  2017/5373