Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

1011801 Minnested i Hole - Utøyakaia H003 Prosjektering

Teamet kan være representert med én eller flere hovedansvarlig(e) der øvrige er underleverandører eller teamet kan ha solidaransvar.
Regjeringen har besluttet at det nasjonale minnestedet i Hole kommune etter terrorangrepet 22. Juli 2011 skal etableres ved Utøyakaia. Statsbygg har i oppdragsbrev av 23. 06. 17 fra Kommunal- og Moderniseringsdepartementet (kmd), fått oppdraget med å utarbeide skisseprosjekt og reguleringsplan for minnestedet. Skisseprosjekt og reguleringsplan skal bygge på premisser og anbefalinger beskrevet i Statsbyggs rapport «Vurdering av nasjonalt minnested på Utøyakaia – juni 2017».
Denne anskaffelsen gjelder utarbeidelse av skisseprosjekt, men ikke utarbeidelse av reguleringsplan. Skisseprosjektet vil bli lagt til grunn for reguleringsplanen.
Minnestedet ved Utøyakaia skal være et sted for å minnes, og for refleksjon for etterlatte, overlevende, frivillige, hjelpemannskaper, nåværende og framtidige generasjoner.
Oppdraget Statsbygg har fått av departementet omfatter foreløpig ikke forprosjekt og gjennomføring. Utarbeidelse av forprosjekt, gjennomføring av detaljprosjektering og oppfølging i bygge- og reklamasjonsfasen er derfor avhengig av at vår oppdragsgiver beslutter gjennomføring. Ytelser i disse fasene skal blant annet av denne grunn være opsjoner for Statsbygg.
Anbud id:
504058
  • Sted:
    Hole
  • Registrert:
    Mandag 15. Januar 2018