Event & opplevelse, Webutvikling i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

648 Siste år
186 Siste 3 mnd
60 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

102-BYM-2012 Aktiviteter og tjenester innen Rusken og Stopp tagging-kampanjen 2013-2014

Registrert Dato: Tirsdag 29. Januar 2013

Formålet med denne anskaffelsen er å dekke Ruskensekretariatets og Stopp Tagging-kampanjens behov for produksjon og utvikling av kommunikasjonsplan, informasjons- og kampanjemateriell, markedsføring av aktiviteter og kampanjer, drifte og videreutvikle nettsider og nettbaserte applikasjoner og i tillegg betjene kunder/medlemmer av Stopp Tagging-kampanjens ?Abonnementsordning?.
Anskaffelsen omhandler også utvikling og tilrettelegging av eksterne arrangementer (eks. events og Ruskenaksjoner) samt utforming og eller tilrettelegging av tekst til bruk for presentasjoner og rapporter eller pedagogisk undervisningsmateriell rettet mot barn og ungdom. Dette arbeidet henger ofte tett sammen med gjennomføring av ulike ?events? og/eller kampanjer. Tilbyder må i dette arbeidet påregne og samarbeide tett opp mot andre relevante virksomheter og fagområder som Ruskensekretariatet og Stopp tagging-kampanjen samarbeider med.
Det understrekes at aktivitetene og tjenestene som Ruskensekretariatet og Stopp tagging-kampanjen arbeider med er tett flettet i hverandre. For å tydeliggjøre arbeidsområder og gjøremål, er aktivitetene i det følgende delt opp i 3 kulepunkt. Det er likevel slik at hver av aktivitetene (innen hvert av de underliggende punktene) vil ha en glidende overgang til hverandre:
? Informasjon, kampanjer og markedsføring
? Eksterne arrangement; events og aksjoner
? Kundehåndtering av Abonnementsordningen

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Event & opplevelse, Webutvikling

Arrangementer, Henger, Nettsider, Overgang

Oslo, Oslo

Avsluttet: Tirsdag 12. Mars 2013