Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

1025903 Ila fengsel, rehabilitering tekniske anlegg - K201 Totalentreprise

Statsbygg har fått i oppdrag fra Justis- og beredskapsdepartementet (jd) å rehabilitere de tekniske anlegg i deler av bygningsmassen ved Ila fengsel og forvaringsanstalt. Prosjektet omfatter rehabilitering av tekniske anlegg i Hovedbygget, Sydblokka og Annekset (opsjon), samt installasjon av toalett på celler, utskifting av celledører og rehabilitering av vinduer (opsjon) i Hovedbygget.
Hovedbygget har 4 etasjer og utgjør samlet ca. 6. 000 m². Sydblokka har 4 etasjer og utgjør samlet ca. 3. 000 m². Annekset har 2 etasjer og utgjør ca. 620 m².
Byggene består av celler, toaletter, dusjer og fellesskapsrom for innsatte, samt kontorer og vaktrom for ansatte. Unntak er 4. Etg. For Hovedbygget som benyttes til administrasjon og helsetjenester.
Deler av eiendommen er underlagt vern, bl. a. Er Hovedbygget fredet. Fredningen omfatter eksteriøret, samt noe av interiøret: hovedinngang og midtparti i 1. Etg, «Kapellet» og salen «Fallskjermen» i 4. Etg. Dessuten er Annekset delvis eller helt vernet.
Det er besluttet at Ila fengsel og forvaringsanstalt skal stenges ned i gjennomføringsfasen. Det foreligger rammetillatelse på tiltaket og totalentreprenør skal overta rollen som ansvarlig søker.
merk: deler av konkurransegrunnlaget oversendes kun til deltakere som har undertegnet «taushetserklÆring - informasjon og innsyn i dokumenter og tegninger». Disse dokumentene er merket med (*) i listen dokumenter som inngår i konkurransegrunnlaget.
Anbud id:
684962
  • Sted:
    Bærum, Asker Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 30. November 2020

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud