Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Betong, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Gulv, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

1031801 Byggearbeider R6 Entreprise K 201

Prosjektet omfatter sikringstiltak av bygningsmessig og teknisk art.
Generalentreprenøren må selv, eller ved hjelp av underentreprenører, ha kompetanse og gjennomføringsevne innen følgende fagfelt:
- Bygningstekniske arbeider,
- Vinduer med definerte sikringsklasser (utenlandske leverandører vil være aktuelt),
- Teknisk sikring, inkludert blant annet skallsikring, innbruddsalarmer, deteksjon, overvåkning og adgangskontroll,
- Elektrofag, inkludert svakstrømkompetanse
- Automasjon
- vvs og rørarbeider
Generalentreprenøren kan påregne at det vil bli en større andel bygningstekniske arbeider, en del elektro- og ikt-arbeid, og en mindre andel vvs, rør og automasjon.
Det må påregnes mye arbeid knyttet til koordinering og ivaretagelse av grensesnitt mellom fagene og de ulike entreprenørene. Det vil bli tiltransportert en eller flere underentrepriser. Det må påregnes at en del av leveransene til bygningsmessige arbeider vil måtte anskaffes fra utlandet.
Det kan være at det vil bli en eller flere sidestilte entrepriser i prosjektet, men dette er ikke endelig avklart. Eventuelle sidestilte entrepriser vil være innenfor fagfeltet teknisk sikring.
i perioden fra kontraktinngåelse til byggestart vil det være arbeider knyttet til planlegging, tegningsgjennomgang og bestillinger, som vil involvere nøkkelpersonell hos entreprenøren.
i neste fase av konkurransen vil entrepriseinndelingen være avklart.
Entreprisekostnadene vurderes anslagsvis å kunne bli i rundt 100 mnok #URL0# totalt, fordelt på flere kontrakter. Generalentreprenørens kontrakt vil altså være på en del av dette beløpet, anslagsvis i størrelsesorden 60 – 100 mnok, avhengig av det endelige antallet sidestilte entrepriser. Beløpet vil fordele seg på generalentreprenørens egne arbeider, underentrepriser, tiltransporterte entrepriser og eventuelt noen sidestilte entrepriser.
Anbud id:
481623
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Tirsdag 15. August 2017

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud