Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Vann & avløp i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

666 Siste år
287 Siste 3 mnd
67 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

10508 østsamisk museum, neiden. k301 trykkøkningsanlegg for sprinkler

Registrert Dato: Torsdag 07. Oktober 2010

K301 Trykkøkningsanlegg for sprinkler.
Stasbygg har på oppdrag fra Kulturdepartementet gjennomført bygging av Østsamisk museum i Neiden i Sør-Varanger kommune. Firmaet som hadde oppdraget med byggingen som en totalentreprise, ble slått konkurs sommeren 2010 og er derfor ikke i stand til å gjennomføre de aktuelle arbeidene i K301. Det er derfor besluttet å lyse ut arbeidene som en egen entreprise.
Bygget er et museumsbygg med lokaler for utstillinger samt kurs og konferansevirksomhet. Bygget er fullsprinklet, men det er avdekket problemer med å oppnå tilfredsstillende vannforsyning til byggets sprinkleranlegg slik at dette pr. i dag ikke er satt i drift. Det er derfor besluttet å installere et trykkøkningsanlegg for å bedre på situasjonen. Anlegget er basert på en nedgravet brannvannstank med nedsenket trykkøkningspumpe.
Leveransen det skal gis tilbud på er en totalleveranse hvor det skal leveres et komplett anlegg, ferdig igangkjørt og med FDV-dokumentasjon. Det vises for øvrig til vedlagte dokumenter av 23. april 2010 fra Cowi AS (vedlegg 2a ? 2h).

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere