Entreprenør, Snekker, Taktekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1665 Siste år
585 Siste 3 mnd
147 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

10565 nytt odontologibygg uib, entreprise k203 tett hus, tak og fasader

Registrert Dato: Mandag 18. Januar 2010

Statsbygg er byggherre for Nytt Odontologibygg UiB, heretter kalt NOB. Bygget er på ca 15.000 kvm og inneholder odontologisk fakultet for Universitetet i Bergen og klinikk for den offentlige tannhelsetjenesten.

Tetthusentreprisen er en av flere byggherrestyrt sideentrepriser. Tetthusentreprisen innbefatter komplette takarbeider, klimavegg vinduer og dører i yttervegger) og komplette fasadearbeider. Videre inkluderes membranarbeider over kjeller inkl. beskyttende påstøper.
Produksjonen av bygningen har blitt delt inn i Hus A, Hus B og Hus C. Bygget bygges fra nord til sør (A i nord). K204 starter når råbygget i Hus A er ferdig.
Det velges 1 byggherrestyrt sideentreprise for å forenkle koordinering av fasadearbeidene og tilgang på fasadene. Entreprisen holder alle utvendige stillaser, trappetårn og heiser til egen bruk. Det planlegges bruk av telt over hus A mens tett bygg arbeider pågår. Deretter flytte teltet over til neste "hus". Telt inngår i entreprisen.

Anbudsåpning primo mars 2010. Mål om kontraktsinngåelse ultimo april 2010 og oppstart byggearbeider 29. Juni 2010.
Innenfor kontraktsperioden med tett bygg entreprenør er bygningsmessige innredningsarbeider og byggtekniske entrepriser planlagt med start medio september 2010.