Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Transport, Trefelling, Vann & avløp i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2933 Siste år
863 Siste 3 mnd
297 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

10663 flomvoll mjøhus

Registrert Dato: Fredag 06. Mai 2011

Flomvoll Mjølhus i Hellelandsvassdraget skal forsterkes. Toppen av flomvollen skal heves 1,0 m. Tetningskjerne skal graves ned i flomvollen og sammenkobles med eksisterende masser i den nåværende flomvollen. Hogging av noen trær til ved inngår. Alle masser, med unntak av vekstmasser, er eksterne. Det skal leveres ca 1700 m3 velgradert sprengstein, gradering 0/500
ca 650 m3 med ulike fraksjoner knust masse og
200 m3 med morene til tetningskjerne. Adkomstveg skal opparbeides i ca 170 m lengde i kulturbeite som landbruksveg, tilpasset transportbehovet på anlegget. Det vil også være nødvendig å flytte 3 stolper for telefonledninger. Tiltaket er plassert i tiltaksklasse 2 etter plan- og bygningslovens bestemmelser om ansvarsrett. Det er en forutsetning for deltakelse i konkurransen at det foreligger sentral godkjenning for de aktuelle ansvarsoppgaver, inkludert egenkontroll, i tiltaksklasse 2.
Grunnforholdene består løsmasser over fjell.
Flomvollen er viktig for flomsikkerheten i området.
Anleggsgjennomføringen må ta høyde for at det ved større nedbørsmengder kan være vann på vannsiden av flomverket. Videre må det være beredskap mot flom i byggetiden. Vurdering og oppfølgning av dette i forhold til gjeldende værvarsler.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere