Rengjøring i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

142 Siste år
46 Siste 3 mnd
10 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

11/00684 - Renholdstjenester

Registrert Dato: Mandag 14. November 2011

Denne avtalen om renholdstjenester skal dekke oppdragsgivers behov for renholdstjenester for Statens innkrevingssentral i Mo i Rana. 
Gjennom avtalen skal leverandøren besørge en kontinuerlig utvikling av rasjonelle, miljøvennlige, stabile og kosteffektive renholdstjenester, slik at ressursbruk, pris og kvalitet til enhver tid gir det beste totalresultat.  
Utover å få et stabilt godt renhold, kreves det at leverandøren ivaretar krav til sikkerhet. Det er av den grunn ønskelig at det i den grad det er mulig og hensiktsmessig ikke gjøres utskiftninger i leverandørs representanter på oppdraget.
Oppdragsgiver ønsker å inngå avtale som sikrer oppfyllelse og etterlevelse av bestilt kvalitet og leveransepresisjon som resulterer i høy brukertilfredshet.
Avtalen omfatter hovedsakelig regelmessig renhold etter NS-INSTA 800:2010 og særskilt bestilt renhold. Det vil arrangeres befaring - se dato i konkurransegrunnlaget.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** />. Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Avtalen omfatter hovedsakelig regelmessig renhold etter NS-INSTA 800:2010 og særskilt bestilt renhold. I tillegg skal det tilbys tjenester som det for Oppdragsgiver vil være opsjon på å avrope. Eksempler på slike er tjenester som hovedrenhold, utvendig fasadevask, møbelrens, utvendig vinduspuss og renhold på bestilling.
Tjenestene skal utføres i ett bygg hos Statens innkrevingssentral i Mo i Rana. Bygget er, sett ovenfra, formet som en H og er totalt ca. 15.000 kvadratmeter.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Rengjøring

Befaring, Bygg, Fasadevask, Hovedrenhold, Møbelrens, Pris, Renhold, Renholdstjenester, Vinduspuss

Reine, Nordland

Avsluttet: Fredag 30. Mars 2012