Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Rengjøring i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

11/00684 - Renholdstjenester

Denne avtalen om renholdstjenester skal dekke oppdragsgivers behov for renholdstjenester for Statens innkrevingssentral i Mo i Rana.
Gjennom avtalen skal leverandøren besørge en kontinuerlig utvikling av rasjonelle, miljøvennlige, stabile og kosteffektive renholdstjenester, slik at ressursbruk, pris og kvalitet til enhver tid gir det beste totalresultat.
Utover å få et stabilt godt renhold, kreves det at leverandøren ivaretar krav til sikkerhet. Det er av den grunn ønskelig at det i den grad det er mulig og hensiktsmessig ikke gjøres utskiftninger i leverandørs representanter på oppdraget.
Oppdragsgiver ønsker å inngå avtale som sikrer oppfyllelse og etterlevelse av bestilt kvalitet og leveransepresisjon som resulterer i høy brukertilfredshet.
Avtalen omfatter hovedsakelig regelmessig renhold etter ns-insta 800: 2010 og særskilt bestilt renhold. Det vil arrangeres befaring - se dato i konkurransegrunnlaget.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
#URL0#
. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Avtalen omfatter hovedsakelig regelmessig renhold etter ns-insta 800: 2010 og særskilt bestilt renhold. i tillegg skal det tilbys tjenester som det for Oppdragsgiver vil være opsjon på å avrope. Eksempler på slike er tjenester som hovedrenhold, utvendig fasadevask, møbelrens, utvendig vinduspuss og renhold på bestilling.
Tjenestene skal utføres i ett bygg hos Statens innkrevingssentral i Mo i Rana. Bygget er, sett ovenfra, formet som en h og er totalt ca. 15. 000 kvadratmeter.
Anbud id:
173836
  • Sted:
    Bodø, Narvik Bindal, Sømna, Brønnøy, Vega, Vevelstad, Herøy (Nordland), Alstahaug, Leirfjord, Vefsn, Grane, Hattfjelldal, Dønna, Nesna, Hemnes, Rana, Lurøy, Træna, Rødøy, Meløy, Gildeskål, Beiarn, Saltdal, Fauske, Sørfold, Steigen, Lødingen, Evenes, Røst, Værøy, Flakstad, Vestvågøy, Vågan, Hadsel, Bø, Øksnes, Sortland, Andøy, Moskenes, Hamarøy, Tjeldsund  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 14. November 2011

Lignende oppdrag i Nordland

6 anbud