Entreprenør, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2117 Siste år
600 Siste 3 mnd
213 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

11-2012 Rammeavtale Bygningsentreprenør

Registrert Dato: Tirsdag 08. Mai 2012

FFI ønsker å inngå  to parallelle rammeavtaler med bygningsentreprenører angående bygningsmessige ominnrednings- og rehabiliteringsarbeider ved sine avdelinger på Kjeller. Det antas at FFI vil ha behov for en til to personer permanent ved FFI til disse arbeidene. I tillegg vil det i perioder være behov for flere ansatte i forbindelse med større prosjekter. Det vil også kunne bli behov for byggeteknisk rådgivning med dimensjonering. En vil tilstrebe en lik fordeling av oppdragene på de to valgte bygningsentreprenørene.
Det ønskes inngått rammeavtale for 1 år med mulighet for forlengelse i 3 x 1 år. Til sammen 4 år. Rammeavtalens totale årlige omfang anslås til ca 2 mill NOK eks. mva. Dette er i hovedsak arbeidslønn, da FFI som oftest holder bygningsmaterialer selv.
Frist for å levere tilbud er satt til mandag 23 mai 2012 kl 1200
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere